Kontakt Ladda ner
TGA header
Från källare till tak
Oavsett var medier måste ledas i TGA gör vår mångfald av produkter och vårt kunnande oss till en eftertraktad lösningsleverantör.
kontakt

Lösningar för teknisk byggnadsutrustning

Witzenmann erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för TGA. Våra produkter hjälper till med säker ledning av gas och vatten, möjliggör effektiva solvärmesystem eller ger byggnadssäkerhet vid brandskydd. Våra komponenter för hushållsventilation skapar ett angenämt inomhusklimat.

Vårt sortiment för TGA-tillämpningar

Godkännanden

TGA Licences Image Text

En mängd nationella och internationella godkännanden och certifieringar utmärker "Quality by Witzenmann".

  • ANPI
  • DVGW
  • VdS
  • FM
  • SVGW SSIGE
  • DG
  • VGW

Ingenjörskompetens i varje fas

Vår tekniska kompetens från den första kundkontakten till den optimala seriedesignen är en av våra främsta styrkor. Detta har gjort oss till världsledande inom vår bransch.

OEM-partner

Förutom standardserierna utvecklar vi individuella systemlösningar i nära samarbete med våra OEM-kunder baserat på de specifika seriekraven. Dessa omfattar högkvalitativa designarmaturer samt komponenter för värmeproducenter.

Produktprogram rostfria Metallslangar Witzenmann

Design och utveckling

Med den egendesignade designlinjen HYDRA högpresterande slangar har vi utvecklat en individuell stil med ett unikt utseende. I klassiskt runt tvärsnitt eller som en fyrkantig eller trekantig slang ger de en subtil men minnesvärd accent i modern köks- och badrumsdesign.

Engineering Design Metal Hoses Image Text

Svetskompetens

Allt fler tillämpningar kräver specifika materialkombinationer. Beroende på kraven svetsar vi rostfritt stål och bronsslangar med kopparmunstycken på ett tillförlitligt sätt och möjliggör en kostnadseffektiv installation i ledningssystem som är tillverkade av olika material.

Engineering Welding Image Text

Tillverkningskompetens

Baserat på många års tillverkningserfarenhet och med stöd av interna avdelningar som verktygstillverkning eller elektroplätering har vi optimerat produktionsprocesserna.

Resultatet är produktlösningar av utmärkt kvalitet, med god ekonomi och varaktig kundnytta.

Hose Production Image Text

Provning

Vår mångåriga erfarenhet gör det möjligt för oss att beräkna livslängden för våra komponenter snabbt och exakt och därmed erbjuda en optimerad design. Förmågan att bygga meningsfulla mätsystem och att tolka en mängd olika driftsparametrar för våra produkter som används utmärker oss.

Test Rig Gas Hoses Image Text

Nästa steg

Ytterligare frågor

Inget är bättre än direktkontakt. Vi tar oss gärna tid för ett personligt samtal för att svara på just dina frågor. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig omgående.