Kontakt Ladda ner
Solar Power Plant Header
Energimarknader i omvandling
Witzenmann följer med sina produkter förändringarna i energiproduktionen. Det spelar ingen roll hur du alstrar energin - Vi bidrar till varje teknik.
kontakt

Flexibla element för energiproduktionen

Flexibla metalliska element och rörhållare från Witzenmann används i många anläggningar för energiproduktionen. Våra produkter sörjer inte bara för säkerhet och optimal drift i konventionella kraftverksbyggen (kol, gas, olja), i kärnkraftverk, i stationära stora motorer utan också i allt större utsträckning i vind- och solkraftverk (CSP).

Nukleära tillämpningar

Högsta tillförlitlighet, sömlös dokumentation

Våra kompensatorer, ventilbälgar och metallslangar används i forskningsanläggningar som CERN, DESY, ITER och fusionsstellaratorn Wendelstein. Även i konventionella kärnanläggningar eller vid demontering av kraftverk.

Internationella godkännanden

Witzenmann är globalt godkänd och certifierad utvecklings- och teknikpartner för flexibla metalliska ledningselement i kärnkraftverksindustrin.

Godkännanden:
ISO 9001, AAME (avsnitt 3 och 8), RCC-MRx, AREVA, KTA osv.

Nuklear certifications Image Text

Genomgående processäkerhet

Från 1.4571 via Magnifer, Mu-metall till höglegerat rostfritt stål – genom vår breda erfarenhet och certifierade svetsgodkännanden har vi en bred palett av möjligheter att alltid använda rätt material och lämpligt förfarande.

Material Sheets Image Text

Utlagt för evigt

Mer än 40 inspektioner under produktionsprocessen, en mängd tester före, under och efter färdigställandet, processorienterade kontroller med hjälp av kunder och besiktningssällskap sörjer för maximal produktionsövervakning. Från materialkontroller till den speciella folieförpackningen på de flexibla ledningselementen.

qualitaet_Vertical Tabs TextImage

5 000 sidor specifikation för ett projekt

Varje enskild produktionsprocess måste dokumenteras och finnas tillgänglig i 30 år. Då blir det snabbt 5 000 sidor. En säkerhetsåtgärd för den senare totalanläggningen .

Jämte processtekniken är dokumentationen en av de största utmantingarna inom kärnkrafttekniken.

Dokumentation Image Text

Alla rörledningslement från ett ställe

Just på kärnkraftsområdet är det viktigt att välja en avstämd produktpalett. Detta minskar säkerhetsriskerna och ökar den ekonomiska lönsamheten.

  • Metallslangar som avskärmningsslangar
  • Kompensatorer och metallbälgar/ventilbälgar
  • Fjäderhängare och konstanthängare, fjäderstöd
  • Fixerade lager, rörliga lager, glidlager
  • Fyrkantskompansatorer
Läs mer om våra produkter
Large Expansion Joint Image Text

Nästa steg

Nedladdningar

Har du ytterligare frågor? Kontakta oss!

Inget är bättre än direktkontakt. Vi tar oss gärna tid för ett personligt samtal för att svara på just dina frågor.