Kontakt Ladda ner
Milling Machine Header
Apparat-/maskinteknik
Ett stort antal nationella och internationella godkännanden och certifikat understryker kvaliteten på våra produkter. Det är därför stora maskinteknikkunder litar på våra resultat.
kontakt

Flexibla element för apparat- och maskinteknik

Överallt där aggregat- eller värmerörelser, svängningar, monteringsförskjutningar eller flexibel ledning av medier måste garanteras, används våra komponenter. Inte så varierad någonstans som inom apparat- och maskinteknik.

Metallbälgar för armaturteknik

Fitting Valves Image Text

Högtrycksbeständighet från lager

För armaturkonstruktion levererar vi ventilspindelbälgar med hög tryckbeständighet (upp till 600 bar), läcktäthet, rörelseabsorption och livslängd. Vi tillverkar också dessa i specialmaterial som Hastelloy, Inconel eller Incoloy. På begäran bekräftar vi även prestandan för våra komponenter genom lastcykeltest under driftsförhållanden.

1000 Bar Bellows Image Text

1 000 bar bälgen

Extrem tryckbeständighet och en livslängd på cirka 10 000 rörelser är märkdata för 1 000 bar bälgen. Använd i ventiler och beslag garanterar den säkerheten på ett pålitligt vis.

Halvledartillverkning

Semiconductor Clean Room Production Image Text
Halvledartillverkning

Vi tillverkar komponenter för halvledarindustrins produktionsanläggningar i speciellt skapade renrum. De gastäta metallbälgar, membranbälgar och metallslangar, tillverkade enligt högsta standard för renlighet, säkerställer funktionen hos komplexa produktionsanläggningar i elektroniktillverkarnas renrum.


Flexibla element för halvledarproduktion

Värmeväxlare

Heat Exchanger Image Text

Värmeväxlare med korrugerade rostfria stålslangar har en flerfaldig utbytesprestanda jämfört med smidig rörledning. De erbjuder fördelar i fråga om ekonomi, installation och livslängd och kan användas nästan universellt.

Genom korrugeringen av slangen uppnås ett turbulent flöde, vilket har en intensifierande effekt på värmeöverföringen. Till skillnad från det laminära flödet har denna effekt en 50 % ökad värmeväxlarprestanda.

Folder värmeväxlare

Kompressorer och pumpar

Compressors and Pumps Image Text

Standardkompensatorer och metallslangar används här som standardkomponenter. De absorberar svängningar och aggregerade rörelser och kopplar bort dem från ledningssystemet. De flexibla elementen som används här har en lång livslängd. Beroende på applikation finns de tillgängliga med flänsanslutningar eller svetsanslutningar.

Produkter för kompressorer och pumpar

Ytterligare frågor

Inget är bättre än direktkontakt. Vi tar oss gärna tid för ett personligt samtal för att svara på just dina frågor.
Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig omgående.