Kontakt Ladda ner
Header_Landingpage_New Mobility
Lösningar för New Mobility
Marknader och applikationer förändras – vi formar aktivt omvandlingen.
kontakt

Applikationer i alternativa enheter

Nya mobilitetskoncept leder vägen för fordonsindustrin. För Witzenmann betyder den nya mobiliteten mer än alternativa enheter.

Som en kompetent utvecklingspartner för fordons- och nyttotrafikbranschen formar vi aktivt omvandlingen mot hållbara lösningar. Våra pålitliga partnerskap med nästan alla OEM-tillverkare och Tier 1 talar för sig själva.

Image_Fullwidth_Textbox_EV_SUV_3_D_Modell_1200x675

Din utvecklingspartner för framtidens mobilitet

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi individuella lösningar för applikationer inom hybrid- och elfordon.

Våra lösningar för tillämpningar

Dina fördelar genom vår expertis

Vårt fokus ligger på att skapa mervärde för våra kunder genom att använda den senaste tekniken och vårt djupgående kunnande. Du drar nytta av ett komplett paket med tjänster från en enda källa. Vi sätter oss ner tillsammans och hittar gemensamt individuella lösningar.

Alltid på din sida

Från den första idén till den färdiga tillämpningen stöttar vi våra kunder över hela världen. Projektplanering, beräkning och utveckling hör till våra styrkor.

Entwicklungspartner-749x569

Vi tänker i lösningar

Med våra över 200 högt kvalificerade ingenjörer över hela världen utvecklar vi den optimala tillämpningen för ditt problem. Vi anpassar oss efter kundernas behov och marknadens krav.

KundenspezifischesDesign-749x569

Högsta renhet och funktionalitet

Vi överför vår expertis från halvledarproduktion till mobilitetslösningar. Vi uppfyller redan höga krav på tryckackumulatorer och kylledningar i stora serier. Vi behärskar laboratorieanalyser enligt VDA 19/ISO 16232, VDI 2083-23 och är aktivt involverade i vidareutvecklingen av standarder.

Technical Cleanliness Vertical Tabs TextImage

Säkerheten i första rummet

Tillsammans kommer vi att ta fram en lämplig valideringsplan och säkerställa att dina krav uppfylls. Våra egna testbänkar och vårt kunnande i laboratoriet ger stöd. Vi tar även gärna på oss testbänksutveckling.

Qualität-749x569

Från små till stora serier

Våra processer och vår tillverkningskapacitet möjliggör utveckling av kundspecifika lösningar från små till stora serier. Witzenmann levererar även redan produkter i serie för nya mobilitetskoncept.

Production Line Contentslider

Rätt material

Att hantera höga temperaturer, tryck, korrosion och väteapplikationer är vår vardag. Tack vare val av lämpliga material och våra innovativa tillverkningsprocesser uppnår vi högsta kvalitet.

Werkstoff-749x569
> 40 miljoner
seriedelar inom fordonssektorn per år
5 miljoner
levererade seriedelar för ny mobilitet
över 200
högt kvalificerade ingenjörer över hela världen

Nästa steg

Ytterligare frågor

Inget går upp mot direktkontakt. Vi tar oss gärna tid för ett personligt samtal.

Witzenmann på mässor

Besök oss i vår mässmonter!