Kontakt Ladda ner
Loesungen Header
Lösningar
Witzenmann har det bredaste produktsortimentet av flexibla metalliska element globalt, för rörelseabsorption, för ledning av medier eller för att koppla från svängningar.
kontakt

Erfarenhet är vår bas för perfekt "managing flexibility"

Automotive Image Text
Fordonsteknik

Alla större fordons- och systemtillverkare hör idag till Witzenmanns kundkrets. Från bilindustrin, området On-Highway och Off-Highway (lastbilar/bussar, byggmaskiner, jordbruksmaskiner, järnvägsfordon).
Wietzenmann har lösningar för vitt skilda områden som ger ett avsevärt bidrag till att öka ett fordons livslängd, ekonomiska lönsamhet och komfort.

Läs mer om lösningar för fordonsteknik
Industry Image Text
Industri

Från projektarbete för mycket komplexa komponenter som Catofin-processen till serietillverkade kompensatorer och standardmetallslangar för underhållstillämpningar: Witzenmann är partner inom området anläggningskonstruktion, rörledning, apparat- och maskinteknik, energiproduktion och många ytterligare specialmarknader.

Läs mer om lösningar för Industrin
TGA Image Text
Teknisk byggnadsutrustning

Kvalitet från källaren till taket: Från bälgelementet till anslutningen av solvärmeväxlare till det underjordiska gasinloppet säkerställer produkterna pålitlig funktionssäkerhet.

Läs mer om lösningar för VVS
Aerospace Image Text
Aerospace

Inom luft- och rymdfarten är belastningsförmåga och maximal pålitlighet ett absolut måste. Hit hör t.ex. våra flexibla element i Airbus-familjerna A320 och A330 , Eurocopter EC 135, i Rolls-Royce-motorer eller i rymdfartstillämpningar.

Läs mer om lösningar för Aerospace

Ytterligare frågor

Inget är bättre än direktkontakt. Vi tar oss gärna tid för ett personligt samtal för att svara på just dina frågor.
Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig omgående.