Witzenmann Sverige

Som integrerad medlem i Witzenmann gruppen erbjuder vi lokalt producerade, innovativa, och kostnadseffektiva tekniska lösningar med hög kvalitet. Våra kunder har tillgång till vårt breda tekniska kunnande och vår utvecklingskapacitet med specialiserade ingenjörer och marknadsfokuserade team med stor erfarenhet efter många år som ledande tillverkare av flexibla element.

Witzenmann Sverige AB har sin styrka i problemlösning, tekniskt kunnande samt snabba och säkra leveranser. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och vi innehar nödvändiga licenser och godkända svetsprocedurer för att uppfylla en mängd EU-krav på svetsning, provtryckning och produktsäkerhet.

Vår personals kompetens och färdigheter utvecklas kontinuerligt med hjälp av Witzenmann-gruppens omfattande utbildningsprogram. Det möjliggör våra lokala medarbetare att delta i både interna och externa utbildningar som hjälper oss säkerställa att varje enskild kund får möjlighet att ta del av senaste innovations- och utvecklingsframsteg.

Info

Nedladdningar

  • PDF ISO 9001:2015

  • PDF Witzenmann Sverige

Witzenmann Sverige

Svenska Engelska